Angående radering av hemsida

Det finns bara två sätt på hur en hemsida på N.nu kan raderas:

  1. Den som äger hemsidan kan själv när som helst radera sin hemsida på denna länken. Om man har glömt sitt lösenord så kan man enkelt och automatiskt få ett nytt.
  2. Om hemsidan bryter mot några av villkoren för N.nu  så skriv ett meddelande nedan. Skriv vilken hemsida det gäller, vilken punkt av villkoren som bryts och var på hemsidan detta finns att se. Om det är allvarligt kommer vi att direkt radera hemsidan annars kommer vi att kontakta personen som äger hemsidan med ett krav att korrigera inom ett visst antal dagar annars kommer hemsidan att raderas.

Om hemsidan inte bryter mot villkoren så är lösningen att kontakta ägaren till hemsidan och hitta en lösning. Detta problem kan inte läggas på N.nu. Om det inte finns någon kontaktinformation på hemsidan så kan vi i sådana här fall vidarebefordra ett meddelande från dig till ägaren.

Ni behöver inte skicka en massa information till N.nu angående ert problem. Självklart är det beklagligt att ni har ett problem men N.nu har ingen möjlighet att veta om det ni säger är sant och det finns tyvärr de som kokar ihop falska historier för att radera någon annans hemsida på N.nu.

Ni förstår säkert att om vi skulle råka radera någon annans hemsida av misstag så skulle det bli liv i luckan och dålig publicitet och eftersom vi inte kan verifiera att saker som sägs till oss är sant eller inte har vi fastställt ovan två punkter som en princip. Dessutom har vi inte tid och resurser att medla, vårt mål är att nå en miljon nöjda användare.

Kontakta oss gällande rapportering av hemsida som bryter mot villkoren:


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)